Om KAOS

Vi er en Dansk Design virksomhed, med et stærkt team af kreative hoveder, som forstår at være på forkant med udviklingen og det der trender lige netop nu. Således kan vi sikre at vores produkter står stærkt på markedet og kan nydes i mange år ud i fremtiden.

Vi sætter en ære i, at vores produkter får de bedste vilkår, derfor er de alle udviklet, designet og produceret i Danmark. Alle af ildsjæle som forstår sig på godt gedigent håndværk og forstår at sætte en ære i at producere produkterne.

Innovative tør vi godt selv kalde os

Vi er up front når der skal designes. Vi tager de nyeste, mest moderne materialer og produktions metoder til rådighed, for at skabe lækre, smarte, funktionelle og specielle designs, som flytter hverdagens grænser for hvad der endnu er set.

Godt, smart og brugervenligt design starter allerede her.

Fremtiden

Hos KAOS Design går vi op i miljø, derfor finder du i vores produkt program ikke en almindelig lyskilde. Fremtiden er LED LYS, vi kan lige så godt vænne os til det. Derfor bruger vi udelukkende denne form for lyskilde i vores produkter. Til glæde for dig, med de mange muligheder det skaber og ikke mindst for miljøet.

En anden fordel ved denne form for belysning, er at man kan få stort set den farve lys man ønsker. Hos os er det at lege, noget vi holder meget af og det er en del af det kreative der er med til at skabe sjove og brugervenlige produkter. En anden fordel med LED Lys at man kan man lave den rette stemning i boligen ved at styre lysets nuance som man nu skulle ønske, det skaber hygge og tryghed.

Vil du gerne vide mere om lys, farvetemperaturer m.m.?

Vi forklarer alt hvad du behøver at vide. Vi besvare alle spørgsmål.
Vi håndtere alle opgavetyper og størrelser

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

WordPress Video Lightbox Plugin
error: Content er beskyttet!!