Hvorfor

Vores Designspartel er ikke bare en almindelig tonet spartel som du sikkert kender fra andre.

Designspartel er et produkt og brand som vi har rettighederne til i hele Europa, vi har selv udviklet og forfinet produkterne over de sidste to år og arbejder fortsat på nye varianter så der altid er noget spændende at vælge imellem. Grundlæggende er Designspartlen opbygget omkring et stenanslag, bindemiddel samt forskellige additiver.

Tilsammen gør det vores produkt ekstremt stærkt og hårdt, faktisk lige så hårdt som cementbaserede produkter, forskellen er bare at vores samtidig er super fleksibelt og kan arbejde/bøje i alle retninger ( se video ) uden at det knækker, krakelerer eller slipper fladen det er hæftet på.

Vores Designspartel kommer i 10kg spande og er fra produktionens side, ret tykt blandet op. Den udførende håndværker har derefter mulighed for at tynde spartlen op med vores topcoat som er med til at sikre den gode vedhæftning ved besværlige underlag samt til sidst at lukke, støvbinde og forsegle overfladen og gøre den klar til evt. Videre behandling.

Som standard har vi p.t. 16 nordiske farver, alle inspireret af naturen i Norden, som gør dem skønne og tidløse. Vi har ligeledes 10 metalliske effekter der kan påføres ind over Designspartlen efterfølgende.

Ønskes en anden farve end vores standardfarver, så kan vi tone vores spartler efter hele NCS paletten. Sammen med vores metalliske farver giver det en kombination af farvemuligheder på over 10.000 forskellige farver.

Designspartlen kommer i to forskellige varianter, en RAW for det mere grove og rustikke udtryk og en FINE for finere og glattere udtryk. Begge spartler kan kombineres ind over hinanden for at skabe ekstra eller specielle effekter og yderligere efterfølgende tilføjes de metalliske effekter.

Designspartel kan bruges på vægge, på gulve, lofter og møbler af enhver art for at fuldende projektet.

Som direkte producent af produktet, kender vi her hos KAOS Design Studio alle styrker og svagheder og kan herudfra  vejlede professionelle malere, arkitekter og ingeniører m.fl. på et professionelt plan.

Vi arbejder innovative, så vores spartler og effekter vil løbende blive udvidet med nye typer af både Designspartler samt specielle effekter.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

WordPress Video Lightbox Plugin
error: Content er beskyttet!!